Нові можливості багатофункціональної токарної обробки: токарний центр CLX 350 від компанії DMG MORI

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «СТАНКИ И ОБОРУДОВАНИЕ»

DMG MORI є світовим лідером у галузі верстатобудування та пропонує високоточне обладнання для токарної та фрезерної обробки, включно з технологіями 5‑осьового одночасного фрезерування та комплексної токарно-фрезерної обробки, верстати для лазерної й ультразвукової обробки, а також інноваційне обладнання для адитивного виробництва.

Компанія, яка є технологічним лідером з унікальним досвідом і компетенціями в міжнародній індустрії промислового виробництва, пропонує інноваційні технологічні рішення для аерокосмічної промисловості, автомобілебудування, медичної промисловості та для виробництва штампів і прес-форм.

Компанія «СмартУкрСервіс», як офіційний представник DMG MORI на території України, відкриває новий стандарт у токарній обробці — компактний, стабільний, високоточний і продуктивний токарний центр CLX 350 з широким вибором варіантів оснащення.

Серед особливостей верстатів серії CLX слід відзначити модульну конструкцію з широким вибором опцій (як програмних, так і конструктивних), що дозволяє підібрати конфігурацію верстата під конкретні завдання. і все це за привабливою ціною обладнання. Токарний центр CLX 350 є ідеальним рішенням початкового рівня для токарної обробки, поєднуючи в собі високу продуктивність і повний спектр технологічних можливостей обладнання DMG MORI.

У стандартній комплектації CLX 350 відрізняється компактністю та великою робочою зоною для обробки широкого асортименту найрізноманітніших деталей: на площі установки менше 5 м² можливе оброблення пруткових заготовок діаметром 65 мм.

Максимальний діаметр точіння на верстаті CLX 350 становить 320 мм, а величина ходу по осях: 242,5 мм по осі X та 580 мм по осі Z. Опціональна вісь Y з можливістю переміщення +/– 40 мм забезпечує більш якісне фрезерування — наприклад, для комплексної обробки бічних поверхонь.

Висока точність позиціонування по осях X та Y забезпечена прямими вимірювальними системами. Револьверна головка VDI 30 оснащена дванадцятьма інструментальними позиціями (оснащення приводним інструментом можливе як опція). Завдяки своїм характеристикам CLX 350 є економічним і високопродуктивним токарним центром для широкого спектра завдань.

Високодинамічний шпиндель зі швидкістю обертання 5000 об/хв гарантує точність при обробці складних і високоякісних деталей. Конструкція лабіринтного ущільнення та система охолодження стисненим повітрям захищають від попадання ЗОР, що забезпечує високу продуктивність і продовжує термін експлуатації. Висока точність і відмінна якість поверхні досягаються в результаті оснащення верстата КГП з класом допуску IT 1. Обробка зі зворотного боку та повна обробка складних заготовок можлива завдяки контршпинделю, інтегрованому шпинделю-двигуну зі швидкістю 5000 об/хв, потужністю 16,2 кВт і обертовим моментом 62 Нм. Новий стандарт передбачає і багатофункціональну токарну обробку складних деталей.

Компактна та стійка конструкція забезпечує верстату не тільки максимальну жорсткість на граничних режимах обробки, але й оптимальне відведення стружки. Як опція в задній частині верстата встановлюється транспортер стружки, що значно спрощує очищення.

Панель управління SLIMline з 19‑дюймовим мультисенсорним екраном відрізняється продуманою ергономікою та компактними розмірами, а також можливістю вибору системи ЧПК: SIEMENS або FANUC. ЧПК SIEMENS — це простота та зручність управління з розширеними можливостями моделювання та системою ShopTurn для швидкого програмування на верстаті без помилок і зайвих складнощів. Система FANUC забезпечує 3D-моделювання та простоту креслення контурів. Іншим варіантом полегшити роботу на верстаті CLX 350 є технологічні цикли DMG MORI, включно з циклом моніторингу інструменту «Easy Tool Monitoring».

Токарний центр CLX 350 від DMG MORI відкриває замовникам увесь діапазон технологічних можливостей, який необхідний, щоб відповідати вимогам виробництва майбутнього.

З питань придбання та сервісної підтримки обладнання DMG MORI на території України ви можете звернутися до ексклюзивного локального партнера DMG MORI — компанії «СмартУкрСервіс».

СмартУкрСервіс

+380 67 457-57-28 (головний офіс)
+380 99 420-00-99 (технічна підтримка)
https://ssukr.pro

service@ssukr.pro

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.