15-18 червня 2021 р. у Міжнародному виставковому центрі (метро «Лівобережна») відбудеться найбільша виставкова подія України у сфері технологій безпеки та охорони - Expert Security - 2021

Expert Security - 2021

❗ Хедлайнери виставки:

  • НКЦК при РНБО України – перший державний майданчик, який об'єднує зусилля держави та приватного сектору у протидії загрозам національній кібербезпеці.
  • Hikvision, КНР (Виатек) – світовий лідер в галузі систем безпеки представить новинки у сфері біометричного доступу та домофонії, охоронних комплексів як для домогосподарств, так і для промислових об'єктів.
  • Dahua Technology Co., Ltd., КНР (Виатек) – рішення для безпеки транспорту, житлового сектору, підприємств, роздрібної торгівлі, грального бізнесу.
  • Elcore Ukraine входить в міжнародний холдинг ELCOREGROUP і пропонує рішення захисту від кіберзагроз для заводів, установ охорони здоров'я, компаній ЖКГ та ін.
  • Infocom продемонструє систему біометричної ідентифікації по малюнку судин усередині долоні, а також пересувний та захищений міні-офіс для віддаленої роботи.
  • Dataway Security LLC – міжнародний дистриб’ютор в галузі інформаційної безпеки, займається продукцією з шифрування, аутентифікації та екранування.
  • Не пройде повз виставку і тренд термоскринінгу відвідувачів за допомогою спеціальних систем, що є надважливим і зручним рішенням у часи пандемії COVID-19. Десятки компаній-виробників систем безпеки у світі вдалися до апгрейду відповідного функціоналу свого обладнання та ПЗ або навіть до випуску абсолютно нових продуктів. Виставка Expert Security стане першою в Україні, де такі системи будуть не лише продемонстровані на стендах компаній, але й встановлені на всіх вхідних групах.

Повний перелік учасників: https://cutt.ly/SnkGvNX

Завітайте на виставку в МВЦ на Лівобережній та пориньте у світ безпеки разом із нами: https://cutt.ly/KnkGQRW

 

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.