Asset Performance Management (Керування Ефективністю Виробничих Активів) - онлайн конференція 9.11.2021

Запрошуємо прийняти участь в міжнародній конференції Asset Performance Management 4.0, яка пройде в режимі онлайн 9 листопада з 14 до 18 год .

Тема керування ефективністю виробничих активів (англ.– Asset Performance Management, АРМ) – є №1 у світовій Індустрії 4.0. Від того, наскільки ефективно підприємства керують своїми активами, залежать їх головні показники операційної ефективності. В країнах Східного партнерства, тема АРМ має також інші аспекти – через зношеність виробничих активів, в нас присутні також виклики безпеки та нейтралізації техногенних ризиків.

Головна мета конференції – у вирівнюванні наших вітчизняних практик та стратегії АРМ, з такими від ЄС, з подальшим досягненням консенсусу щодо поточного стану та пріоритетів розвитку. Конференція є просвітньою, відбувається в рамках віртуальної експозиції теми АРМ, яка буде тривати до кінця грудні. Організатор – асоціація АППАУ, – прагне покращити рівень обізнаності широких кіл промислових підприємств з кращими світовими та українськими практиками в цій сфері.

Загальну інформацію про «що таке АРМ», й зокрема роль технологій 4.0 та формулювання українських викликів – у цій публікації.

В конференції від України візьмуть участь провідні великі підприємства як ДТЕК, Метінвест діджитал, Інтерпайп, провідні розробники – IT-Enterprise, Waites, a-Gnostic, а також інші експерти АППАУ.

Виступи плануються російською та англійською мовами без перекладу.

Реєстрація на конференцію є вільною, деталі – за посиланням.


© Copyright, 2021, асоціація «підприємств промислової автоматизації України»

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.