Результати реалізації проєкту «Підтримка законодавчої та регуляторної бази для біоенергетичних ланцюжків в Україні»/ 2 липня о 10:00

Запрошуємо на онлайн-зустріч зацікавлених сторін проєкту ЄБРР/GEF «Підтримка законодавчої та регуляторної бази для біоенергетичних ланцюжків в Україні»

Дата: 2 липня 2021 року.
Час: 10:00-13:00.

Участь у семінарі безкоштовна. Для участі у події необхідно зареєструватися за посиланням: ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ. Всі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн семінару напередодні події.

Агентство з відновлюваної енергетики (АВЕ, Україна), COWI A/S (Данія) та Програма ЄБРР «Україна: Сталі інновації у ланцюжку створення вартості в біоенергетиці» запрошують на онлайн-зустріч стейкхолдерів з метою представлення результатів виконання проєкту «Підтримка законодавчої та регуляторної бази для біоенергетичних ланцюжків в Україні».

У межах проєкту експертами АВЕ та COWI A/S було розроблено:

  • План дій та дорожню карту з розвитку біоенергетики в Україні до 2050 року;
  • Регуляторні заохочувальні механізми та стимули для впровадження новітніх біоенергетичних проєктів;
  • Регуляторні акти щодо сертифікації біомаси для забезпечення роботи біопаливної біржі.

РЕЄСТРАЦІЯ ТА ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Програма заходу

Дізнавайтеся, як функціонує системи торгівлі Baltpool!

Нагадуємо, наразі в Україні розробляється законодавство для створення української біопаливної біржі. За основу береться модель саме литовської системи торгівлі Baltpool. Дізнавайтеся першими про переваги та особливості такої біопаливної біржі!

Формується Цільова група із представників українських компаній-постачальників теплової енергії чи біомаси — кількість акаунтів обмежена.

Всього буде створено 10 акаунтів!

Про проєкт

Біоенергетична асоціація України (UABIO) разом із компанією Baltpool International Biomass Exchange бере участь у міжнародному проєкті «Digitalization of Ukrainian central heating sector» за підтримки Посольства Литви в Україні.

У межах цього проєкту будуть організовані практичні тренування онлайн для відібраних членів Цільової групи - представників українських компаній постачальників теплової енергії чи біомаси.На практичних тренуваннях буде презентована система торгівлі Baltpool, членам Цільової групи будуть надані логіни для доступу в систему торгівлі, вони матимуть змогу взяти участь у всіх процесах з правами постійного продавця чи покупця.

У разі, якщо члени Цільової групи матимуть бажання заключити реальний контракт, це буде можливим.

Терміни реалізації проєкту:

Перше практичне тренування відбудеться вже 13 липня з 10:30 до 13:00 за київським часом. Мова онлайн-тренування: російська.

Проєкт триватиме до 15 листопада 2021 року.

Додаткові можливості:

Учасники цільової групи зможуть використовувувати свої логіни протягом 5 місяців і користуватися порадами та підтримкою з боку спеціалістів BALTPOOL International Biomass Exchange.

Як долучитися?

Якщо Ви хочете стати членом Цільової групи, потрібно надіслати нам такі контактні дані:

  • назва організації,
  • посада,
  • ПІБ,
  • електронна пошта,
  • номер мобільного телефону.

Контактна особа:

Віталій Зубенко,

zubenko@secbiomass.com

+380-67 585 3305,

Facebook: Vitalii Zubenko

© Copyright, 2020, Громадська спілка «Біоенергетична Асоціація України»

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.