ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ XX МІЖНАРОДНОГО ПРОМИСЛОВОГО ФОРУМУ-2021

Мета ПРОМФОРУМУ — об'єднати учасників та профільних відвідувачів для підтримки та розвитку промисловості України!

Міжнародний Промисловий Форум вкотре продемонстрував свій високий статус, підтверджений масштабом та популярністю серед учасників та відвідувачів.

Число учасників, у тому числі дебютантів виставок, акцент на українському виробнику, різноманітність представленого обладнання, нових технологічних рішень, унікальних розробок, тематичних конференцій зробили форум ефектним, наповненим, цікавим та результативним.

ОСНОВНІ ФАКТИ ПРО ФОРУМ:

  • Площа — 15 000 м²
  • Відвідувачі - 8 294
  • Учасники з України – 232
  • Міста ближнього та далекого зарубіжжя — 30
  • Ділова програма - 29 конференцій
  • Нові учасники-53

НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМПАНІЙ-УЧАСНИКІВ ФОРУМУ:

- Металообробка - 41,5%

- Гідравліка. Пневматика – 17%

- УкрЗварювання - 15,02%

- Автоматизація та робототехніка - 8,7%

- Підйомно-транспортне, складське обладнання — 7,51%

- УкрЛиття— 7,11%

- Безпека виробництва - 3,16%

 

 

МЕТАЛООБРОБКА:

110 компаній учасників розділу Металообробка знайомили відвідувачів Форуму з найновішим та універсальним металообробним обладнанням та технологіями.

Насичені колективні експозиції зі Швейцарії, Туреччини та Чехії цього року містили значну кількість зразків обладнання.

Лідери з виробництва промислових лазерних комплексів АРАМІС, АЛІСТА, АБПЛАНАЛП, ЕЛЬ-СЕЛ, DENER MAKINA, KALAFAT, МАШИНТЕХ привезли на Форум новітні лазерні технології для різання металу та зварювання. На своїх стендах компанії демонстрували роботу цього обладнання у дії.

Величезний інтерес викликав стенд DMG MORI, на якому було представлено нове покоління верстатів. Офіційний представник в Україні – СМАРТУКРСЕРВІС.

Листозгинальні преси, ножиці, гільйотини та машину лазерного розкрою металу всесвітньо відомого бренду BAYKAL демонстрував офіційний представник в Україні – Галсофт Сервіс.

Широкий спектр індивідуальних послуг у галузі обробки металу пропонували на своїх стендах СТОРОЖУК, КВЕРБ, ІНДАСТРІ СОЛЮШН ПЛЮС та багато інших.

Лідер нанотехнологій в електроіскровій обробці металу ТМ SODICK (Японія) була представлена на Форумі компанією СОДИКОМ-ДНІПРО.

Насиченою та високотехнологічною була експозиція обладнання та верстатів для металообробки від фірм GALIKA AG (Швейцарія), HERMLE WWE AG (Швейцарія), KNUTH (Німеччина), БІСТРОНІК УКРАЇНА, M&V, ІСКРОСТАН ІНЖИНІРИНГ, СУМАРІС УКР, СФЕРА-ТЕХНО, Ф.ТЕХНОЛОДЖІ та багато інших.

Металорізальні інструменти були представлені компаніями: ZELEZIARNE PODBREZOVA A.S. (Словаччина), АБРАМАТ, АВ ПОЛІСТАР, АТА АБРАЗИВ, ВЕКТОРТУЛ, ЗОЛОТЕ РУНО, ІНЖТЕХСЕРВІС, ІНСТРУМЕНТ-ІНВЕСТ, HAMMER, ІСКАР УКРАЇНА, МЕТА-ГРУП, МІКРОТЕХ, ОКЕАН-ГРУП.

АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА РОБОТОТЕХНІКА:

Впровадження роботизованих систем у виробничий процес - показник високого рівня розвитку компанії, її готовності відкривати для себе нові ніші та вступати в епоху Індустрії 4.0. Кооперація з такою компанією – це завжди прибутково та перспективно.

Експозиція представила сучасні рішення для автоматизації виробництва, систем управління технологічними процесами та об'єктів промисловості загалом.

Гості спостерігали за маніпуляціями роботів ТМ: АВВ, CROBOTP, KAWASAKI ROBOTICS, ROVICOR, FANUC, KUKA, PANASONIC, MOTOMAN, знайомилися з найсучаснішими технологіями та матеріалами, інноваційними рішеннями для зварювання, плазмового розкрою металу, обробки поверхні та суміжних технологій.

Виставка зібрала експертів в галузі програмного забезпечення та процесів автоматизації виробництва: ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ САПР, ІНВЕСТИЦІЇ і РОСТ, ТЕХНОПОЛІС ІТ, ТРАНС СИСТЕМ ІНЖИНІРИНГ, ДЕПС СОЛЮШЕНЗ, СОФТПРОМ СОЛЮШНЗ, АРКАДА, OPEN MIND TECHNOLOGIES, ТРІДІС ІНДАСТРІС УКРАЇНА, CAD/CAM/CAE, СОЮЗ АВТОМАТИЗАТОРІВ БІЗНЕСУ.

ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ САПР, ІНВЕСТИЦІЇ та ЗРОСТАННЯ, АППАУ, СОФТПРОМ СОЛЮШНЗ не лише презентували свої напрацювання на стендах, а й ділилися ними на відкритих конференц-майданчиках. Близько 20 доповідей було присвячено темі Індустрії 4.0.

Інтереси української спільноти підприємств промислової автоматизації на Форумі представляла АСОЦІАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВ ПРОМИСЛОВОЇ АВТОМАТИЗАЦІЇ УКРАЇНИ.

Датчики та електронні компоненти:

  • DIADA GROUP – постачання елементів систем промислової автоматизації.
  • WAITES – діагностика обладнання.
  • BOSCH REXROTH – обладнання та рішення для автоматизації виробництва.

ЗВАРЮВАННЯ:

Виставка УКРЗВАРЮВАННЯ демонструвала сучасну продукцію зварювального напрямку, з широким спектром обладнання та технологій для зварювання, різання, обробки поверхні, нанесення захисних покриттів.

На стендах учасників – компаній MAGMAWELD, БІНЦЕЛЬ УКРАЇНА ГМБХ, ДЖЕЙСІК УКРАЇНА, ІДЕЛЬ, КОРСАЛ, ПАТОН ІНТЕРНЕШНЛ, САММІТ, TESLAWELD, TRIADA-WELDING відвідувачі знайомилися не тільки з новинками в лінійці продукції.

Вперше участь у виставці взяла компанія WELDMAN OÜ (Естонія). Відвідувачам пропонувалися технологічні товари та послуги для диджиталізації зварювального виробництва, у рамках Індустрії 4.0.

Вітчизняні виробники представили такі напрями:

* ВІТАПОЛІС, ДНІПРОМЕТИЗ, СУМИ-ЕЛЕКТРОД, ТМ.ВЕЛТЕК - матеріали власного виробництва для зварювання, наплавлення та напилення.

* АНДІС-ТЕХНО, ДОНМЕТ, ТЕСЛА, ПРОМТЕХГРУП, ФАВОРИТ-АМ – портальні машини для термічного розкрою металу.

* АТОН СЕРВІС, ФАБРИКА РУКАВНИХ ФІЛЬТРІВ - комплексні вирішення питань аспірації та промислової вентиляції.

Німецька компанія SAPI SANDSTRAHL UND ANLAGENBAU GMBH – виробник дробоструминного та фарбувально-сушильного обладнання наживо демонструвала його роботу.

Всі дні проведення Форуму відвідувачі спостерігали за зварювальними роботами від провідних світових виробників: ABB, CROBOTR, FANUC, KUKA, OTC DAIHEN, PANASONIC, YASKAWA MOTOMAN.

На стендах компаній 2-ДЕЛЬФІН ІНЖИНІРИНГ, ROBOT WELDING SYSTEMS, JOHN GREAVES (БЕРДЯНСЬКІ ЖНИВАРКИ), БІНЦЕЛЬ УКРАЇНА ГМБХ, ДСМ-ГРУП, ІНВЕСТИЦІЇ І ЗРОСТАННЯ, КБ РОБОТІ, КБ РОБОТІ, КБ РОБОТИ. управління, технологіями проектування, моделювання та конструювання робототехнічних комплексів.

ГІДРАВЛІКА. ПНЕВМАТИКА:

Учасники виставки «Гідравліка. Пневматика» представили всю різноманітність приводної, вакуумної та повітряно-компресорної техніки, редукторів, пневматичного та гідравлічного обладнання, гідропідсилювачів, гідророзподільників та комплектуючих вітчизняних та світових виробників для практично всіх галузей промисловості.

Великий вибір підшипників різних видів відомих світових брендів від постійних учасників демонстрували на своїх стендах IRBIS, BALTIC BEARING COMPANY (Латвія), ITALCUSCINETTI (Італія), АВТОПРОМПІДШИПНИК, ВІКТОРІЯ, МАКСІ-СФЕРА, PROMUA.

Современное гидравлическое, пневматическое, вакуумное оборудование и пневмоинструмент были эффектно представлены на ярких стендах CAMOZZI, МОТОРИМПЕКС, BONDIOLI & PAVESI, АВТОПРИВОД, HENNLICH, ГИДРОАППАРАТУРА, HYDROMARKET, ГИДРОПРЕСС, СИЛОВАЯ ГИДРАВЛИКА, ГИДРОХАУС, ЕВРОТЕХ, AD ДИЗЕЛЬ, ПНЕВМОТЕК, РОБЕРТ БОШ, SK TRADING GROUP, TUBES INTERNATIONAL та інші.

Компресорне обладнання привезли компанії: LUPAMAT COMPRESSOR (Туреччина), АТЕМЛЮФТ-ГАЗ ТЕХНІКА, BTS GROUP, ZELKO.

Індустріальні приводи та редуктори від всесвітньо відомих брендів KIPP POLSKA GETRIEBEBAU, NORD DRIVESYSTEMS, POWER BELT, SEW-EURODRIVE були традиційною окрасою експозиції.

Тематика приводної техніки доповнилася мастильними матеріалами та індустріальною хімією відомих світових брендів, які були у широкому асортименті розміщені на стендах компаній UNIL LUBRICANTS N.V. (Бельгія), АНТИФРИКЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, ГЕХЕЛЬ, ПРОМИСЛОВІ ОЛІЇ.

Промислова техніка для підготовки повітря найвищої якості – на стенді ДОНЕКВІПСЕРВІС.

Все про гідравлічні преси, налаштування гідравлічних систем та систем автоматизації розповідали представники турецької компанії HİDROSAY.

ПІДЙОМНО-ТРАНСПОРТНЕ, СКЛАДСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ:

Виробники підйомно-транспортного, складского обладнання ВІРА‑СЕРВІС ІНТЕРМАШ, КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД ПТО, ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЗАВОД ПТО, ХАРЬКІВСЬКИЙ ЗАВОД ПТО, ЗАВОД КРАНКОМПЛЕКТ, КРАНСЕРВІС, ПРОМТЕХКОНСТРУКЦІЯ, ПРАТ КОНЕКРЕЙНС УКРАЇНА, TEKMAN, SNB-COMPANY, ТД СКЛАДСКА ТЕХНІКА, ГЛЕБУС, ЕВРОТЕХ, KONECRANES, PEWAG, ПНЕМОМАСТЕР, ПІДПРИЄМСТВО СТРУМОПІДВОДУ ТА ЕЛЕКТРОПРИВОДУ привезли на Форум крани, підйомні механізми, навантажувачі, компактну мобільну вантажопідйомну техніку, транспортери, ланцюги, товари для безпеки руху транспорту на виробництвах та складах, вакуумне, підйомне обладнання тощо.

Компанії наголосили на покращених характеристиках своєї продукції в області вантажопідйомності, автономності, маневреності, мобільності, терміну служби, ремонту та вартості утримання.

Пишаємося нашими українськими виробниками!

ЛИТТЯ:

Цьогорічна виставка Лиття була значно розширена. Провідні компанії у галузі ливарного виробництва презентували повний пакет послуг у своїй сфері.

Яскраво заявив про себе дебютант виставки — УКРФАВОРИТ, ексклюзивний представник EUROTEK FOUNDRY PRODUCTS LTD в Україні. Компанія-лідер серед постачальників високоефективних матеріалів та інженерних рішень для організації та функціонування ливарного виробництва в Україні.

Модернізацією та постачанням матеріалів та обладнання для ливарного виробництва займаються компанії-учасники виставки: GUSS-EX (Польща), MELT, UBM, ЛІТМАШІМПЕКС, ПОЛІТЕГ МЕТ, ТАВРІЯ ТУРБО ПЛЮС, КІТ, ТУРБОГАЗ УЖГОРОД та інші.

INDEMAK презентувала свою компанію з виробництва плавильних індукційних печей та супутнього обладнання до них.

ЄВРОЛІДЕР - ексклюзивний представник в Україні KRATOSPOLSKA(Польща), SANDTEAM (Чехія), ATILIMTEKNIKMAKINE (Туреччина), EUROMAC (Італія) - постачає матеріали для лиття, в тому числі для виробництва форм та стрижнів.

ЗАВОД ЕКОПРОМЛІТ – сучасне ливарне підприємство у складі Групи Компаній Турбоком. Реалізує повний цикл робіт з виробництва чавунних виробів для автомобільної, сільськогосподарської, залізничної, трубопровідної та машинобудівної галузей.

ДІЛОВА ПРОГРАМА:

Програму виставок склали 29 різнопланових заходів, серед яких виділялися:

 XV Відкритий конкурс професійної майстерності зварювальників України "ЗОЛОТИЙ КУБОК БЕНАРДОСУ - 2021". Яскрава, жива, динамічна подія покликана підвищити престиж професії зварювальника з особливим духом змагання та почесними кубками переможцям. Учасники здобули емоції, нагороди, мотивацію рухатися далі до наступних перемог!

 Конференція керівників та спеціалістів ливарної галузі України «Ливарне виробництво – основна заготівельна галузь базових галузей промисловості». Організатор – ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ – ЦЕНТР ЛИВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА.

 Найкращі кейси Індустрії 4.0 – понад 20 доповідей, де фахівці знайомилися з актуальною інформацією ринку зібраної та представленої топ-менеджерами компаній, яку важко знайти у вільному доступі за межами Форуму

 Студентський саміт від ТОВ "Укрфаворита".

 Семінари.

ВДЯЧНІСТЬ:

Велика честь для МПФ працювати із сильними та професійними учасниками! Ви – гаранти розвитку української промисловості! Чудові партнери та безумовні професіонали. Спільними зусиллями ми зібрали захід, аналогів якому за масштабністю та продуктивністю в Україні немає.

Цю перемогу ми здобули завдяки енергії кожного учасника Форуму, вірі у найкращий результат, працездатності фахівців головних промислових напрямків у галузі, бажанню розвиватись заради своїх клієнтів та країни.

Окрему подяку висловлюємо всім нашим медіа-партнерам – ключовим провідникам між виробником та споживачем!

Рухаємось далі до нових перемог та чекаємо всіх на Міжнародному Промисловому Форумі – 2022!


КОНТАКТИ:

ТОВ «МВЦ» – найбільший виставковий центр України, член Всесвітньої Асоціації Виставкової індустрії (UFI)

Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,

Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна»

Керівник проекту:

Затхей Наталія

тел.: (044) 201-11-56

mail: plast@iec-expo.com.ua

https://www.iec-expo.com.ua/

 

 

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.