HARP на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022»

15-17 лютого в Києві відбулася міжнародна агропромислова виставка – «АгроВесна. Зернові технології-2022», де були представлені необслуговувані підшипники для сільгосптехніки від Харківського підшипникового заводу (ХАРП). Компанія «ТД Ірбіс», надійний партнер та офіційний дилер ХАРП, презентувала на своєму стенді підшипникові вузли HARP AGRO з багатокромковими ущільненнями підвищеної герметичності X-SHIELD.

Менеджери дилера кажуть, що аграрії добре відгукуються про продукцію ХАРП. Так, за відгуками землеробів, підшипникові вузли українського виробника вирізняються високою надійністю. Техніка успішно працює не один сезон, при цьому деталі не потребують обслуговування та додаткового змащування.

Підшипники з ущільненням X-SHIELD мають покращену конструкцію, яка забезпечує підвищену герметичність та захист від механічного пошкодження, пилу, бруду та абразивних частинок. Додамо, що зовнішня сторона ущільнення металева та захищає ущільнення від пошкоджень рослинною масою під час роботи ґрунтообробних агрегатів.

Окрім цього, фахівці департаменту продажу ХАРП провели результативні переговори з багатьма українськими та закордонними виробниками сільгосптехніки. Компанії зацікавлені у високопродуктивних, надійних, економічних та довговічних підшипниках для своїх сільгоспмашин. ХАРП випускає унікальну лінійку підшипникової продукції агронапряму, яка задовольняє як виробників сільгосптехніки, так і кінцевих споживачів у надійності застосування. Тому сторони досягли попередніх домовленостей щодо детального обговорення номенклатури, цінових пропозицій та низки інших деталей.

ХАРП виготовляє підшипники та вузли для сільгосптехніки вже понад 70 років. Вони стійкі до високих динамічних навантажень, зберігають працездатність у важких умовах експлуатації, мають високий рівень захисту від абразивних частинок, пилу, бруду, забезпечують безвідмовну роботу механізмів, мають тривалий термін експлуатації. Продукція HARP є грамотним та оптимальним вибором – співвідношення ціни та європейської якості комплектуючих отримало заслужену довіру від виробників сільгосптехніки та аграріїв.

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.