news 4.0: події “Молодь та І4.0”| BOWI - Україна є №1 | річний звіт АППАУ

Наші новини Індустрії 4.0 на кінець тижня.

Програми Індустрії 4.0 – кампанія “Молодь та Індустрія 4.0”

7 регіонів України розгортають кампанію “Молодь та Індустрія 4.0”. В ній вже є перші результати:

Наступного тижні відбудуться події:

• Круглі столи в Києві, Полтаві та Кропивницькому – реєстрація тут.
  • Окремий онлайн форум “Стала індустрія” - реєстрація.

Річний звіт АППАУ

Виконавча дирекція АППАУ випустила річний звіт. Документ надає інформацію про показники розвитку в 2021, й говорить про зростання кількох напрямках – кластерного розвитку в регіонах країни, запуску програми інтернаціоналізації та фандрейзингу EIF, розвитку Центрів 4.0 та DIH, платформи Industry4Ukraine, переходу до стратегії подвійного зеленого та цифрового переходу тощо.

До річних зборів 16 лютого на сайті асоціації створена окрема сторінка – Екосистема АППАУ”. Звіт про річні збори асоціації – в наступному дайджесті.

Trans4mation

Відкрита реєстрація на форум Trans4mation – найбільший форум української Індустрії 4.0, який відбудеться 1 квітня 2022. Команда IT-Enterprise спільно з АППАУ запрошують учасників руху Індустрії 4.0 до реєстрації.

Export - Internationalization - Fundrasing

Проект BOWI завершив перший етап подачею35 заявок на конкурс Єврокомісії. Україна є рекордсменом за кількістю заявок в цьому конкурсі й це найбільша кількість заявок в нашій Індустрії 4.0, поданих на європейські конкурси одночасно від початку нашого руху з 2016 року. Це результат ефективної співпраці АППАУ з DIH КПІ, й організатору вітають з цим всіх учасників проекту та спільноту Індустрії 4.0 в Україні.

Кращі з цих заявок будуть демонстровані на Технологічно Інноваційному Дні в КПІ 18 березня.

Новини інноваторів Індустрії 4.0 – одним рядком