АБПЛАНАЛП Україна: НАМ 25 РОКІВ!

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «СТАНКИ И ОБОРУДОВАНИЕ»

 

АБПЛАНАЛП Україна: НАМ 25 РОКІВ!

16 вересня 2016 р. дочірнє підприємство «Абпланалп Україна» на базі підрозділу в НТУУ «Київський політехнічний інститут» відсвяткувало 25‑річчя своєї діяльності в Україні.

Компанія — ровесник незалежності України — постала й розвивалася разом з країною. За цей час з’явилися офіси в Одесі, Харкові, Дніпрі, Кропивницькому, Хмельницькому, Львові, навчально-технічні центри в Києві, Дніпрі, Кропивницькому, Харкові.

Серед учасників святкування були як співробітники компанії, так і колеги з холдингу Abplanalp і партнери, що вирішили приєднатися до урочистостей. Після коротких вступних промов генерального директора Миколи Скрипника та керівника торгового підрозділу Haas в Україні Віталія Хуснутдінова до уваги запрошених було представлено демонстраційну обробку на верстатах компанії Haas Automation Inc., офіційним представником якої є Абпланалп Україна.

А далі була ранкова та екскурсія на виробництво товариства «Аеропракт», де в технологічному процесі задіяні верстати Haas. Це товариство є давнім партнером Абпланалп.

Урочистості продовжилися за межами Києва на аеродромі «Аеропракт» під Макаровим. Гостей розважали своїми виступами артисти гурту La Festa, ілюзіоніст Роман Бондарчук, а також пілоти аероклубу. Гості вечірки змогли насолодитися безхмарним небом і чудовим видовищем з кабіни пілота.

Серед гостей було розіграно подорож до Окснарду (штат Каліфорнія, США) на фабрику Haas Automation, яка має відбутися навесні 2017 р. По завершенню свята кожен учасник отримав пам’ятні сувеніри з логотипом компанії, а також чудові фото на згадку про цей теплий осінній день.

«Абпланалп Україна» візьме участь у XV міжнародному промисловому форумі

На стенді буде продемонстровано роботу обладнання Haas Automation:

  • токарного верстата DS-30;
  • вертикального обробного центру VF-3YT;
  • токарного верстата ST-20;
  • вертикального верстата VM-3;
  • вертикально-фрезерного обробного центру DM-2.

Також ви зможете оглянути продукцію компанії Yawei-Nisshinbo — лазерного верстата HLE-1530–2kW та електромеханічний листозгинальний прес SafanDarley E-brake B 100– 3100.

Крім цього, фахівці компанії зможуть запропонувати оптимальне рішення для потреб вашого виробництва.

ДОВІДКА

«АБПЛАНАЛП УКРАЇНА», ДП

Компанію Abplanalp було засновано в 1975 р. у Швейцарії. Холдинг, що складається з декількох компаній, працює на ринках Східної Європи та Середньої Азії.

В Україні та Молдові цей холдинг представлено підприємством «АБПЛАНАЛП УКРАЇНА». Компанія є офіційним та ексклюзивним представником відомих західних заводів — виробників металообробного обладнання. Ми працюємо на ринку України з 1991 р. За цей час накопичено великий досвід роботи, сформовано єдину злагоджену команду, мета якої — максимально задовольнити вимоги замовників на етапах підбору, постачання та обслуговування металообробного обладнання. «АБПЛАНАЛП УКРАЇНА» має представництва у Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові та Кропивницькому.

«АБПЛАНАЛП УКРАЇНА» постачає імпортне металообробне обладнання, верстати з ЧПК — токарні, фрезерні, лазерні, листозгинальні, координатно-пробивні преси; електроерозійні верстати; ріжучий, пробивний, згинальний інструмент; мастильно-охолоджувальні рідини.

HAAS AUTOMATION INC.

Компанія Haas Automation — провідний виробник металообробного обладнання з ЧПК в США і один з п’яти найбільших виробників верстатів у світі. Заснована у 1983 р. Джином Хаасом, компанія Haas Automation виробляє повний асортимент вертикальних і горизонтальних фрезерних верстатів з ЧПК, токарних верстатів та поворотних столів.

Уся продукція компанії Haas виготовляється на заводі загальною площею 100 000 кв. м у місті Окснард (штат Каліфорнія), постачається до Європи та по всьому світові завдяки мережі збуту Haas Factory Outlets, яка забезпечує продаж, обслуговування та технічну підтримку.


Haas Factory Outlet
ДП «АбпланалпУкраина»

ул. Политехническая, 41, корп. 18, офис 108А,
г. Киев, Украина, 03056
Тел.: +380 44 204 80 91, Факс: +380 44 204 82 09
www.haas-ukraine.com
info@haas-ukraine.com

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.