PUMA VTR2025 — токарний обробний центр із вражаючими характеристиками!

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «СТАНКИ И ОБОРУДОВАНИЕ»

Краща виставка верстатів з ЧПК — це працюючі виробничі
майданчики та незалежні відгуки щодо експлуатації!

ШАНОВНІ МАШИНОБУДІВНИКИ!

Щоб обрати дійсно ефективне обладнання та правильного постачальника, недостатньо відвідати виставку, оцінити параметри верстата на папері чи зі слів продавця. Єдиний об’єктивний метод вибору — побувати на підприємстві, аналогічному вашому, та отримати відгуки від колег, які вже довгий час експлуатують таке саме обладнання

Найбільша область обробки у своєму класі верстатів

Вертикальні токарні обробні центри PUMA VTR2025 — одні із найвражаючих за своїми характеристиками в галузі! Оптимальне рішення для обробки великогабаритних виробів складної конфігурації з важкооброблюваних матеріалів. В оновлену серію PUMA входять дві основні моделі: PUMA VTR2025 і PUMA VTR2025M.

ХАРАКТЕРИСТИКИ СЕРІЇ:

  • максимальний діаметр точіння — 2500 мм;
  • максимальне навантаження на стіл — 15 тонн;
  • максимальна довжина точіння — 2000 мм;
  • повністю керована вісь C і обертовий шпиндель (операції фрезерування, свердління, нарізання різьби) — для моделі M;
  • автоматична система зміни інструмента (15/23 позиції);
  • гідравлічний, ручний, комбінований патрон.

Вертикальні токарні центри повзункового типу PUMA VTR2025 оснащені патроном Ø2000 мм і характеризуються максимальним діаметром обробки Ø2500 мм. Система індексації інструменту дозволяє додатково підвищити продуктивність. Зусилля затиску тримача інструменту — 8000 кгс — забезпечує надійну, стабільну обробку при важких умовах різання. А технологія індексації повзуна із кратністю 90˚ скорочує час зміни інструменту на 75%. Швидка та плавна заміна інструменту проводиться безпосередньо на повзуні, без необхідності доступу до магазина зміни інструменту (АТС).

Найбільша область обробки у своєму класі верстатів

Конструкція ВОЦ PUMA VTR2025 із широкою колоною забезпечує повне переміщення по осі X –1000/+1600 мм вліво та вправо — це найбільша область обробки у своєму класі. Крім того, переміщення по осі Z становить 1400 мм завдяки функції поперечної подачі. Хід повзуна (вісь W) дозволяє виконувати потужну та високоточну обробку великогабаритних заготовок. При цьому гальмівний пристрій надійно фіксує поперечну балку, діапазон переміщення якої по вертикалі досягає 1020 мм. Шпиндель, оснащений системою охолодження з великою ємністю, гарантує стійкість до температурних деформацій протягом тривалого строку експлуатації та, як результат, — стабільну і точну обробку. Настільки габаритна робоча зона дозволяє обробляти вироби різних форм та розмірів, що підвищує гнучкість використання обладнання.

Високоефективне обладнання серії PUMA VTR2025

Зручність експлуатації та ефективність

Верстати серії PUMA VTR2025 у стандартній поставці укомплектовані огороджувальним кожухом, який захищає від бризок охолоджувальної рідини та пилу, що утворюються в процесі обробки. Робоча зона верстатів серії PUMA VTR2025 повністю закрита зверху, але кришка та передні дверцята огородження можуть відкриватися автоматично. Це спрощує використання крана при завантаженні заготовок і вивантаженні деталей. Подвійний конвеєр для стружки забезпечує її плавне видалення як з лівого, так і з правого боку від патрона.

Вісь W дозволяє виконувати потужну та висо-
коточну обробку великогабаритних заготовок

Пакет Easy Operation Package від Doosan також підвищує зручність для користувача та ефективність виробництва в цілому. ПЗ містить різні корисні функції, серед яких — керування інструментом, підтримка налаштування та експлуатації периферійних пристроїв та інші.

Докладніше про комплектацію, функції та можливості новітнього токарного ВОЦ повзункового типу PUMA VTR2025, а також про інші моделі обладнання бренду PUMA, можна довідатися в офісі компанії ВаріТек.

Компанія ВаріТек — ексклюзивний дистриб’ютор DOOSAN MACHINE TOOLS CO., LTD в Україні більше 10 років.

+380 56 790-84-21
+380 56 790-84-22
info@varitec.com.ua
varitec.com.ua

Кращий сервіс верстатного обладнання в Україні

Інтерактивна виставка

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.