Професійні вологоміри деревини від SIMVOLT

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «Контоль и диагностика»

Маркет вимірювальних приладів «SIMVOLT», який успішно працює на ринку України з 2010 р., сьогодні посідає одне з перших місць у галузі реалізації комплексних рішень з підбору та постачання контрольно-вимірювальної техніки. Асортимент товарів компанії налічує понад 1500 найменувань і 30 різноманітних категорій. Це прилади для промислового контролю, моніторингу та контролю параметрів навколишнього середовища, прилади для аналізу води та речовин, комплектуючі для систем автоматичного контролю тощо.

Серед клієнтів SIMVOLT — провідні компанії України, представники малого та середнього бізнесу, які представляють різні галузі промисловості, зокрема лісову, деревообробну та меблеву. Для них SIMVOLT пропонує великий вибір професійних вологомірів деревини та пиломатеріалів, зокрема таких відомих брендів, як MERLIN, EXOTEK, METRINCO та ін.

  • Merlin Technology GmbH (Австрія) — провідний світовий виробник портативних вимірювачів вологості деревини та будівельних матеріалів. Вологоміри Merlin цінують за надійність, досконалість і якість. Прилади мають безліч нагород і декілька сертифікатів ISO. Незамінні як у процесі виробництва, так і на стадії контролю.
  • Exotek Instruments (Німеччина) — відомий світовий виробник портативних приладів для швидкого та точного неруйнівного контролю вмісту вологи в деревині та будівельних матеріалах. Вологоміри Exotek Instruments використовуються на виробництвах по всьому світу, вирізняються високою точністю та якістю.
  • METRINCO (Україна) — розробник і виробник вологомірів деревини та будівельних матеріалів. Прилади METRINCO розроблені з урахуванням останніх світових тенденцій приладобудування, а також специфічних потреб українського споживача. У виробництві використовуються високоякісні комплектуючі відомих світових брендів. Серед переваг цих вологомірів — швидкий і високоточний процес вимірювання завдяки інноваційним конструктивним рішенням; україномовний, зручний у користуванні інтерфейс; довготривала дворічна гарантія та постгарантійне обслуговування із сервісним центром в Україні. Висока точність вологомірів метрологічно доведена у ДП «Укрметртестстандарт».

Компанія SIMVOLT є офіційним представником цих виробників і забезпечує прямі поставки приладів від них. Фахівці компанії надають професійні консультації, а наявність власного сервіс-центру дає змогу здійснювати гарантійне та післягарантійне обслуговування та ремонт техніки.

Професійні НВЧ вологоміри деревини MERLIN HM9

Лінійка високоточних приладів для неруйнівного вимірювання вологості деревини з глибиною вимірювання від 0,5 до 40 мм залежно від моделі. Ергономічний дизайн і міцний корпус забезпечують надійну роботу у виробничих умовах. Великий РК-дисплей із підсвічуванням має високу чіткість зображення та показує щільність матеріалу, групу деревини та товщину вимірювання. Вбудовані функції автоматичного калібрування, автоматичної температурної компенсації й автоматичного вимкнення пристрою значно полегшують роботу користувача.

Вимірювання вологості починається відразу після контакту пластинчастого сенсора з деревом. Вологомір аналізує дані, отримані з датчика, і відображає результат на дисплеї у вигляді процентного вмісту вологи в деревинному масиві.

Професійні вологоміри деревини METRINCO M110W/M112W/M115W/M118W

Лінійка високоточних приладів, що призначені для вимірювання вологості деревини неруйнівним (діелeктрометричним) способом. Прилади мають глибину вимірювання від 8 до 40 мм залежно від моделі та можуть визначати вологість виробів із деревини в діапазоні від 0 до 40 % з високою точністю — ±1,5 %. Для зручності користувача види деревини поділені на 5 груп залежно від щільності та представлені в меню вибору українською мовою, що дуже спрощує експлуатацію вологоміра.

Поверхня зразка має бути пласкою в місці вимірювання та щільно прилягати до поверхні сенсора. Шорсткість поверхні та наявність повітряних проміжків між антеною та зразком можуть погіршити точність вимірювання.

 

 

 

Професійні вологоміри деревини METRINCO M110W/M112W/M115W/M118W

Лінійка високоточних приладів, що призначені для вимірювання вологості деревини неруйнівним (діелектрометричним) способом. Прилади мають глибину вимірювання від 8 до 40 мм залежно від моделі та можуть визначати вологість виробів із деревини в діапазоні від 0 до 40 % з високою точністю — ±1,5 %. Для зручності користувача види деревини поділені на 5 груп залежно від щільності та представлені в меню вибору українською мовою, що дуже спрощує експлуатацію вологоміра.

Поверхня зразка має бути пласкою в місці вимірювання та щільно прилягати до поверхні сенсора. Шорсткість поверхні та наявність повітряних проміжків між антеною та зразком можуть погіршити точність вимірювання.

 

  

 

 

 

 

 

Вологомір деревини CEM DT129

Професійний вологомір бюджетного класу. Визначає рівень вмісту вологи в деревині в діапазоні від 6 до 100 %. Прилад оснащений автоматичною температурною компенсацією із застосуванням зовнішнього температурного щупа та великим LCD-дисплеєм для зручного зчитування інформації. Вологомір має замінні електроди, може комплектуватися різними електродами. Налаштовується на 8 груп зі 150 сортів деревини для підвищення точності. Є можливість зміни одиниць вимірювання температури °F/°C та автоматичне відключення пристрою для збереження заряду батареї, що значно полегшує роботу користувача. Виробник — CEM Instruments (Китай).

Вологомір деревної тирси METRINCO M131SD

Призначений для швидкого та точного вимірювання вологості деревної тирси, тріски та інших сипучих відходів деревної промисловості. Робота приладу базується на діелектрометричному способі вимірювання, що забезпечує високу чутливість і точність вимірювань навіть в області низької вологості, що є важливим під час виробництва виробів з тирси. Вимірювальні середовища поділені на 2 групи матеріалів — м’яка деревина та тверда деревина.

Основною відмінністю цього вологоміра від подібних на ринку є відсутність необхідності спресовування зразка. Для досягнення точних результатів вимірювання вологості достатньо вибрати групу матеріалу і просто занурити сенсор приладу в неметалеву ємність із тирсою або безпосередньо в масив тирси. Такий спосіб вимірювання дає змогу проводити велику кількість вимірювань з високою швидкістю, зберігаючи при цьому точність «повільних» вологомірів із кришками, що є суттєвою перевагою під час контролю технічних процесів, у поточних лініях, під час приймання сировини тощо.

Прилад може визначати вологість сипучих відходів деревини в діапазоні 0–31 % (залежно від типу деревини, з якої отримані відходи) на відстані до 50 мм від сенсора з точністю ±1 %.

 

 

 

 

 

 

 

Професійний вологомір деревини та будівельних матеріалів EXOTEK MC380XCA

Призначений для вимірювання вологості деревини та будівельних матеріалів різної щільності без їх пошкодження або руйнування. Вологомір розрахований на 14 груп деревини з різною щільністю — від 200 до 1180 кг/ м3, градуйований для 230 порід деревини та більше 100 видів будматеріалів. Пристрій досить простий в експлуатації та не руйнує поверхню вимірюваного матеріалу

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Професійний голчастий вологомір деревини METRINCO M141W

Портативний вологомір кондуктометричного типу для швидкого та точного визначення вмісту вологи у хвойних і листяних породах деревини. Має широкий діапазон вимірювання — 4…140 % (залежно від групи матеріалів).

Прилад оснащений датчиком ударного (молоткового) типу з ізольованими голками довжиною 40 мм та інфрачервоним пірометричним сенсором, який використовується для безконтактного вимірювання температури деревини та дає змогу здійснювати автоматичну температурну компенсацію при вимірюванні (підвищує точність вимірювань до прецизійного рівня з похибкою вимірювання ±0,5 %).

За потреби фахівці SIMVOLT допоможуть підібрати вологомір, який задовольнятиме поставлені вами умови щодо оптимального співвідношення ціни та технічних характеристик.

 

 

 

 

 


Маркет вимірювальних приладів

м. Київ, вул. Академіка Заболотного, 150, к. 153

Тел.: (044) 344-07-24, (068) 867-43-47, (099) 423-46-53

info@simvolt.ua

www.simvolt.ua

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.