ГК «Інтекс Плюс». Час випробувань, незламності та оновлення

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «ІНСТРУМЕНТ»

 

 
Катерина Лазарчук,
ГК «Інтекс Плюс», комерційний
директор, доктор філософії з
галузевого машинобудування

Трагічні події, що відбуваються на території України, змусили нас багато чого переосмислити, переозброїти наше виробництво, знайти нові ринки збуту та стати корисними країні в цей непростий час

2022 рік був роком випробувань для кожного українця. Наше підприємство — не виняток. Із початком повномасштабних бойових дій на території нашої держави було незрозумілим, куди рухатись та що робити далі. За 32 роки підприємство зарекомендувало себе як високоякісний виробник, що завжди підлаштовується під реалії сьогодення. Важко було спостерігати за тим, як наші клієнти переживали тяжкі часи під окупацією та вимушені були переїжджати або і зовсім припиняти роботу. Проте, зібравши всі свої можливості та сили воєдино, ми розпочали працювати та допомагати іншим чим могли. Це стосувалося різних робіт, першою з яких був ремонт пожежної машини для військової частини, виробництво різних перехідників та втулок для військових та ін. Тісна співпраця з ними допомогла нам налагодити виробництво засобів для роботи сапера. А також, для того, щоб не простоювати, ми працювали «на склад». Випускали продукцію для формування складського запасу, адже людям була потрібна робота, а ми все ж таки віримо у ЗСУ та майбутнє нашої країни.

 

Нові ринки збуту та напрямки діяльності

Звісно, згодом ринок деревообробки почав потрохи відновлюватись, і люди розпочинали роботу у своїх майстернях і на підприємствах. У ці складні для нашої країни часи ми втратили своїх експортних партнерів, з якими наша співпраця більше не відновиться ніколи. Проте це дало поштовх для виходу на нові ринки збуту. Це досить важкий і довгий шлях, який ми подолали із нашою командою професіоналів. Кожен із працівників був терпеливим і зосередженим на своїй роботі, оскільки які б негоди нас не спіткали, ми мали впевнено крокувати вперед.

У 2022 році Група компаній «Інтекс Плюс» не звільнила жодного працівника, та навіть більше — прийняла на роботу 5 внутрішньо переміщених осіб зі східних областей нашої країни. Зазначу, що завдяки цим спеціалістам ми змогли розвинути напрямок конструювання верстатів та устаткування для деревообробної промисловості.

Оновлення парку

Незважаючи на скрутну економічну ситуацію на початку 2023 року, нам вдалось оновити парк верстатів токарної групи, адже в роботі для потреб армії токарна операція була найбільш затребуваною в технологічному процесі, що змусило нас оновити та збільшити кількість обладнання для даних робіт.

Комплексний підбір інструменту та обладнання

Як і раніше, Група компаній «Інтекс Плюс» активно співпрацює з державними та приватними підприємствами деревообробної промисловості по всій Україні. Комплексний підбір інструменту та обладнання є дуже важливим напрямком нашої роботи, оскільки у нас клієнт може отримати повну консультацію з питань, пов’язаних з виробництвом, обслуговуванням та експлуатацією інструменту й обладнання. Спільно із нашим конструкторським бюро завжди можна втілити свою ідею у життя в найкоротший термін.

Приємно бачити, що українські підприємства розпочали активно розвиватися, доводячи якість своєї продукції до ідеалу, наскільки це можливо в теперішніх умовах, і просуватися на європейські ринки збуту.

Попри всі негаразди та обставини, що складаються у країні та світі, Група компаній «Інтекс Плюс» тримає курс на розвиток і роботу в галузі деревообробки на довгі роки.

 

Ми працюємо та наближаємо перемогу.
Слава Україні!

 

Група підприємств "Інтекс плюс"

32300 Україна, м. Кам'янець-Подільський,
вул. Князів Коріатовичів, 25
inteks.company@gmail.com
https://inteksgroup.com.ua

 

+380 38 496 20 05
+380 38 496 20 06
моб. +380 97 90 00 033
+380 96 73 12 992
+380 96 731 29 90

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.