Прилад для вимірювання вологості тирси і тріски METRINCO M131SD від українського виробника ТМ «METRINCO»

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «СУШКА И ТЕРМООБРАБОТКА ДРЕВЕСИНЫ»

Український виробник вимірювальних приладів «METRINCO» презентував новий прилад для вимірювання вологості тирси і тріски, розроблений з урахуванням останніх світових тенденцій приладобудування та досвіду використання подібних приладів інших виробників.

Вологомір M131SD використовується для вхідного контролю вологості сировини при виробництві паливних брикетів, пелет, ДСП тощо.

Робота приладу базується на діелькометричному способі вимірювання, що забезпечує високу чутливість і точність вимірювань навіть в області низької вологості, що є важливим під час виробництва виробів з тирси. Сенсор вологоміра являє собою пластину з конічним верхів’ям, яка жорстко закріплена на корпусі приладу. Вологомір простий у використанні, вимірювальні середовища поділені на дві групи матеріалів — м’яка деревина і тверда деревина.

Основною відмінністю цього вологоміра від подібних на ринку є відсутність необхідності спресовування зразка. Для досягнення точних результатів вимірювання вологості достатньо вибрати групу матеріалу і просто занурити сенсор приладу в неметалеву ємність із тирсою або безпосередньо в масив тирси.

Такий спосіб вимірювання дає змогу проводити велику кількість вимірювань з високою швидкістю, зберігаючи при цьому точність «повільних» вологомірів із кришками, що є суттєвою перевагою під час контролю технічних процесів, у поточних лініях, під час приймання сировини тощо.

METRINCO M131SD призначений для швидкого і точного вимірювання вологості деревної тирси, тріски та інших сипучих відходів деревної промисловості.

Прилад може визначати вологість сипучих відходів деревини в діапазоні 0–31 % (залежно від типу деревини, з якої отримані відходи) на відстані до 50 мм від сенсора з точністю ±1 %.

METRINCO M131SD комплектується захисним силіконовим (гумовим) чохлом.

Для якісного відображення інформації вологомір оснащений графічним екраном.

Зручність експлуатації приладу поліпшують такі закладені функції:

  • утримання результату вимірювання на екрані;
  • контроль заряду елементів живлення;
  • підсвічування екрана;
  • автовимикання, якщо прилад не використовується протягом 5 хвилин.

Живлення приладу здійснюється від широко розповсюджених батарей типу ААА, а завдяки використанню сучасної енергоощадної елементної бази безперервний час роботи приладу становить не менше 200 годин.

У виробництві приладів METRINCO використовуються високоякісні комплектуючі відомих світових брендів, а розташування виробника в Україні спрощує їх гарантійне та постгарантійне обслуговування.

ГАРАНТІЯ НА ПРИЛАДИ ТМ «METRINCO» СТАНОВИТЬ 24 МІСЯЦІ

Придбати вологоміри METRINCO ви можете у Маркеті вимірювальних приладів «SIMVOLT»:

тел.: (044)-221–93–73

www.simvolt.ua

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.