«Атон Сервіс» — 16 років. Зростаємо разом з клієнтами та працюємо попри все!

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «АСПІРАЦІЙНЕ ОБЛАДНАННЯ»

Зростаємо разом з клієнтами та працюємо попри все!

Продукція відомих брендів в Україні та навіть у Європі нерідко виготовляється на підприємствах, обладнаних аспіраційними установками компанії «Атон Сервіс», яка поставляє їх у 12 країн світу. Власне виробництво дозволяє забезпечити високі стандарти якості, а також швидко та гнучко реагувати на індивідуальні побажання замовника.

Про роботу в умовах воєнного часу, а також розвиток і перспективи компанії говоримо з її директором Едуардом Лебедевим.

— Як, незважаючи на воєнний стан, вашій компанії вдається випускати продукцію та обслуговувати підприємства замовників?

— У березні ми прийняли рішення перенести виробничі потужності з Броварів на Київщині у більш безпечне місце: смт Кольчино в Закарпатті. Тут у нашому розпорядженні виробничий майданчик розміром 1300 кв. м. Тепер ми знаходимося близько до кордонів з ЄС. Поліпшилася логістика. Зручніше отримувати комплектуючі та метал з Європи.

За місяць відновили роботу заводу на новому місці. І оскільки ми маємо сучасне високотехнологічне обладнання, наше виробництво адаптовано, відповідно, і до потреб воєнного часу. Сьогодні, крім основної продукції, ми виготовляємо на замовлення саперні гаки та відправляємо їх на фронт. Теж працюємо на Перемогу!

Команда — ключовий фактор успіху

— Для виробництва продукції важливо не тільки оснащення, але й кадровий склад. Чи вдалося зберегти колектив?

— Ви праві: найбільша наша цінність — професійна команда. Я вважаю це одним із ключових факторів успіху «Атон Сервіс». Ми зберегли команду. Наші спеціалісти — не тільки кваліфіковані професіонали, які проєктують і виготовляють аспіраційне обладнання, але й люди, які сповідують спільні духовні цінності. Ми віримо в наш продукт і разом досягаємо спільних цілей.

Через існуючу зараз у країні ситуацію одна частина нашої команди працює віддалено, друга — переїхала в Кольчино. Ще під час пандемії коронавірусу більшість наших працівників перейшла на дистанційну роботу, для чого ми налагодили між ними оперативний обмін інформацією. А в Кольчино відкрили ще кілька нових вакансій, завдяки чому до нас приєдналися амбіційні, цілеспрямовані фахівці, у тому числі ті, хто приїхав із зони ведення бойових дій. Наразі нам потрібен ще експорт-менеджер з продажу аспіраційного обладнання та вентиляційних систем.

Довіра клієнтів — для нас найважливіше

— Війна змінила не тільки кожного із нас, але й налагоджені робочі процеси. Чи вплинула вона на ваші відносини з клієнтами?

— Клієнти «Атон Сервіс» — це виробники меблів, дерево та металооброблювальні підприємства, інші компанії різних галузей, яким необхідне очищення повітря в робочих приміщеннях. Більшість із них працює та продовжує спільні проєкти з нами. Деякі підприємства перенесли свої виробничі потужності на захід країни, тож з ними працюємо над відновленням і налагодженням аспіраційного обладнання на новому місці.

Життя продовжується. Нам треба перемагати на всіх фронтах, адже країна має працювати, виробляти продукцію та підтримувати свою економіку. Тому ми не тільки самі виробляємо продукцію, але й намагаємося підтримати наших замовників, допомагаємо розібратися та вирішити завдання, що стоять перед ними зараз, а також передбачити їхні майбутні потреби, для чого нерідко реалізуємо нестандартні ідеї. Наші фахівці забезпечують сервісне обслуговування поставленого обладнання. Крім того, ми гарантуємо наявність комплектуючих до нього на власному складі. У випадку необхідності заміни або ремонту деталей надсилаємо їх упродовж доби. Саме такий підхід і сприяє появі нових партнерів. Обладнання «Атон Сервіс» установлено у виробничих приміщеннях добре відомих в Україні компаній: «ВіЯр», NESTO, MODERN EXPO, Blizzard, ZLATEV, RGC Production, «ВІНТОР-ГПЛИТ», VIP Master, «ГРЕЙД» та інших. Щиро дякуємо всім нашим клієнтам і партнерам за те, що обрали нас і наше обладнання!

Аспірація на часі

— Наскільки важливо сьогодні, в умовах дефіциту коштів, установка аспіраційного обладнання у виробничих приміщеннях? Чи відповідає обладнання, що випускає «Атон Сервіс», запитам сьогоднішнього часу?

— Сьогодні український бізнес перебуває в кризовій ситуації. Багато компаній змушені шукати нові ринки збуту, виходити в країни Європи або переоснащувати чи перепрофілювати виробництво. І ті, хто планує експортувати продукцію, має виготовляти її за стандартами ЄС, а вони жорстко регламентують якість продукції та умови, в яких вона виробляється. Тому без якісної системи аспірації не обійтися. Обладнання «Атон Сервіс» — енергоефективне, дозволяє економно використовувати енергоресурси, а ще екологічне (очищує повітря у виробничих приміщеннях). За якістю воно не поступається європейським аналогам.

Ми пропонуємо обладнання для підприємств різних масштабів. Це шліфувальні столи, фільтруючі установки, поворотновитяжні пристрої, аспіраційні стенди, фарбувальні комплекси та інше.

У нас налагоджено повний цикл виготовлення вентиляторів, включно з крильчатками.

Яскравим прикладом високого технічного рівня продукції «Атон Сервіс» є наші останні реалізовані проєкти: система аспірації на фабриці Blizzard Production і фарбувальний комплекс для Varenycia Manufacture.

Ми інвестуємо в майбутнє

— Які цілі та завдання Ви ставите перед собою та своїм колективом сьогодні?

— Нині ми активно шукаємо нових клієнтів і нові ринки збуту, зокрема в ЄС. Наша компанія бере участь у різних грантових програмах, що дозволяє нам швидше розвиватися та реалізовувати задумане. У наших планах — модернізація виробництва, придбання нового обладнання та розширення спектра послуг. Будь-яка криза відкриває сміливим і сильним нові перспективи для зростання. У цьому році компанії «Атон Сервіс» виповнилося 16 років. За цей час ми пережили не одну кризу і сьогодні продовжуємо розвиватися, використовуючи всі надможливості, і задавати тон на українському ринку аспіраційного обладнання. Впевнені, що сьогодні ми можемо здійснити великий крок вперед і стати відомим українським брендом в Європі.

П’ять причин замовити обладнання «Атон Сервіс»

  • Ми виготовляємо українську продукцію, використовуючи якісні європейські комплектуючі, сертифіковані в Європі.
  • Наше обладнання сучасне та енергоефективне.
  • Розробка та реалізація проєктів ведеться відповідно до індивідуальних потреб замовників.
  • Багаторівнева система контролю якості обладнання базується на вимогах стандартів ISO 9001.
  • Ми підтримуємо клієнта на всіх етапах співпраці: від первинного обговорення потреб до післяпродажного сервісу.

Дякуємо партнерам і клієнтам за довіру та сподіваємось на цікаві спільні проєкти в майбутньому!

Дізнатися більше про продукцію та реалізовані проєкти «Атон Сервіс»:

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.