У Тернополі змагалися на турнірі WM & MOST CUP 2017

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «СОБЫТИЯ»

З нагоди десятиріччя компанія «МОСТ-Україна» влаштувала для клієнтів та партнерів масштабне Woodparty з тестуванням обладнання Wood-Mizer і першими в Тернополі кінними змаганнями за кубокWM & MOST CUP 2017

Кілька десятків деревообробників з різних куточків України завітали до Байківець, щоб подивитись у роботі та протестувати верстати серії TITAN — потужну пилораму WB2000 та багатопил T-ELE640, а також найновішу розробку професійної лінійки — надміцну пилораму LX450.

— Організація на найвищому рівні, — каже викладач Малинського лісотехнічного коледжу Сергій Сивко, який спеціалізується на технологіях деревообробки. — Дуже приємно, що «МОСТ-Україна» надає можливість дізнаватися про останні новинки в галузі деревообробки та влаштовує такі тест-драйви та зустрічі для однодумців.

Спочатку для гостей провели екскурсію голов­ним офісом «МОСТ-Україна», продемонстрували, як відбувається обслуговування пил Wood-Mizer і розповіли про основні віхи в історії компанії.

Наступним пунктом програми став запуск LX450 — верстата з професійної лінії, який вирізняється серед інших розробок Wood-Mizer особливою конструкцією ріжучої голови.

— Мені сподобалось, як ріже пилорама LX450, хоча в мене й невеликий досвід у такій справі, — зазначає дилер «МОСТ-Україна» з Чернігівщини В’ячеслав Павлович. — Та особливо приємно нарешті зустріти людей, яких я вже деякий час знаю заочно, з Facebook. «МОСТ-Україна» об’єднує!

Особливий ажіотаж викликав запуск пилорами WB2000, заради якої багато хто подолав сотні кілометрів. Її знімали та жваво обговорювали виробничі можливості.

Закривав презентацію тест-драйв багатопила T-ELE640, який вчергове продемонстрував неабияку швидкість та точність різу.

— Дуже вдячний всім, хто розділив з нами це свято, — резюмує генеральний директор «МОСТ-Україна» Олександр Твердохліб. — І принагідно запрошую зустрітися знову на великому святкуванні 10-річчя компанії та фіналі проекту «Сильний бізнес для сильних людей», які відбудуться 16 грудня у виставковому залі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.