«СУМИ-ЕЛЕКТРОД»: БЕЗДОГАННА РЕПУТАЦІЯ І ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ДОВІРИ

СТАТЬЯ ИЗ РУБРИКИ: «СВАРКА / ТЕРМИЧЕСКАЯ РЕЗКА»

Стратегія розвитку лідера вітчизняного ринку зварювальних матеріалів ТОВ «Суми-Електрод» проста: щоб зберегти добре ім’я і довіру споживача, треба гарантувати якість і постійно вдосконалювати продукцію.

ТОВ «Суми-Електрод», історія виготовлення зварювальних матеріалів на якому розпочинається з 1930 року, є дочірнім підприємством ПАТ «Сумське НВО». Це традиційний виробник зварювальних електродів спеціального та загального призначення для зварювання відповідальних конструкцій.

Висока якість сумських електродів та їх відповідність міжнародним стандартам дозволили підприємству завоювати довіру потужних промислових підприємств. Серед них ПАТ «Сумське НВО», ПАТ «Насосенергомаш», ПАТ «Турбоатом», ПАТ «Рівнеазот», ДТЕК, ПАТ «АрселорМітал», ДП НАЕК «Енергоатом». Завдяки сумським електродам промислові гіганти можуть гарантувати високий рівень надійності свого обладнання, адже воно експлуатується в екстремальних умовах. Об’єкти, у зварюванні яких використовується продукція «Суми-Електрод», працюють у хімічній промисловості, нафтогазовій галузі, використовуються в магістральних газопроводах, на атомних електростанціях, у суднобудуванні. Це саме ті сфери, де гарантія якості та надійності має бути стовідсотковою.

Сумський виробник забезпечує зварювальними матеріалами не лише промислові підприємства, але й вітчизняний побутовий ринок. Можна сміливо стверджувати: номенклатура продукції, яку випускає ТОВ «Суми-Електрод», дозволяє вирішувати практично будь-які завдання у зварювальному виробництві. Керівництво підприємства переконане: важливо не лише створити гарне ім’я, а й постійно підтримувати репутацію та високий рівень довіри. Тому «Суми-Електрод» невпинно вдосконалюється, розвивається завдяки інвестиційним програмам, за свій рахунок модернізує обладнання, власними силами виготовляє нове, впроваджує та розробляє новітні технології. Фахівці ТОВ «Суми-Електрод» постійно працюють над удосконаленням зварювально-технологічних властивостей уже освоєних марок електродів і розробляють нові марки, що не мають аналогів.

Тримаючи курс на розширення ринків збуту, у тому числі й міжнародні, ТОВ «Суми-Електрод» продовжує завойовувати довіру в країнах Північної Америки, Європи, Африки та СНГ. Отримуючи позитивні відгуки від покупців і тим самим підтверджуючи високі зварювально-технологічні властивості продукції, підприємство кожного разу доводить, що є гарантом якості та надійним партнером. На переконання спеціалістів підприємства, український виробник, у тому числі «Суми-Електрод», може повністю забезпечити потреби вітчизняного ринку зварювальних матеріалів. Саме тому сумчани пропагують принцип імпортозаміщення. Для цього є всі підстави — сумські електроди успішно конкурують із продукцією провідних світових брендів, таких як BOHLER (Німеччина), ESAB (Швеція), Lincoln (США). За співвідношенням ціни та якості вироби ТОВ «Суми-Електрод» знаходяться на одному рівні зі всесвітньо відомими брендами. Електроди SF 7018 і SF 6013 сертифіковані німецьким TUV і відповідають усім вимогам регламентів Євросоюзу, тобто мають знак СЄ.

На теперішній час підприємство проводить успішні випробування власної розробки електродів марки SF 46, які дають змогу проводити зварювання в несприятливих умовах по забруднених і покритих іржею листам сталі, за наявності вологи або під невеликою товщею води. Електроди рекомендуються для заварки дефектів трубопроводів мереж водопостачання та теплопостачання при проведенні ремонтних робіт, при наскрізних пошкодженнях трубопроводу, що знаходиться під залишковим тиском води до 1 атм.

Однією зі складових стратегії підприємства є індивідуальний підхід до кожного клієнта. Так, фахівці ТОВ «Суми-Електрод» готові виготовити електроди за окремо погодженими із замовником технічними вимогами, а також надати технічні консультації щодо застосування зварювальних матеріалів у конкретних випадках і технологій зварювання певного виробу. Підприємство може прийняти і виконати будь-яке замовлення на виготовлення зварювальних електродів, провести повний цикл їх сертифікаційних випробувань, забезпечити відповідність усім вимогам нормативно-технічної документації та гарантувати високу якість своєї продукції.

На особливу увагу заслуговують правила упаковки готової продукції, що діють на підприємстві. Електроди зберігаються в картонних коробках та вакуумних пакетах з міцних полімерних плівок провідних виробників. Це дозволяє значно збільшити термін зберігання електродів без погіршення початкових зварювально-технологічних властивостей, знизити вимоги до складських приміщень і транспортування, використовувати електроди безпосередньо зі складу без повторного прожарювання. Усе це дає істотні переваги при проведенні монтажних робіт у складних кліматичних умовах і значно підвищує якість виконання зварювальних робіт. Отже, упаковка готової продукції — це ще один прояв уваги та турботи про замовника. Кожна упаковка маркується написом, де зазначено виробника електродів для того, щоби бренд підприємства набував усе більшої популярності.

ТОВ «Суми-Електрод» є визнаним лідером українського ринку з продажу зварювальних електродів для відповідальних конструкцій — як за номенклатурою, так і за якістю: для зварювання вуглецевих і низьколегованих сталей, легованих теплостійких сталей, високолегованих сталей, для наплавлення, зварювання чавуну та кольорових металів. Номенклатура продукції, а це більше 175 марок електродів, дозволяє вирішити практично будь-які питання, що стосуються зварювальних матеріалів. Маючи сертифікати на систему управління якістю за ISO 9001: 2008 Bureau Veritas Certification № ІА 226095, сертифікат TUV на знак СЕ, УкрСЕПРО № ІА2.021.04709–10, сертифікат відповідності на 175 марок № ІА1.012.0667746–10 і Сертифікат Регістру Судноплавства України, у 2017 р. було отримано Сертифікат Canadian Welding Bureau, який було доповнено новими марками у 2018 р.

Рекламодатели

Партнёры

Новостная рассылка

Будьте в курсе наших последних новостей. Оформите бесплатно персональную новостную рассылку.